Sunday 16 August 2009

teine ja kolmas päev ehk posu pilte ja sulgudes seletused

(elan kolm meetrit alla merepinda, madalamal pool tammi. teisel pool teed on kõrgem ala ja suur kanal, kui kanalit oleks kuidagi võimalik ületada, jõuaks suurtele karjamaadele. ehk leian ühel päeval mõne hea silla)

(pilt Krisile, kalalett lähedalasuvas külas. siinne ema eelistab brände, isegi kui nimi šokolaadivõide purgil toote hinda kahekordistab. ostsime nutellat, jee! tuli kohe kodune tunne. koduse tunde tekitas ka hommikusöögiks leiva peale pakutav punasesõstra moos-marmelaad. ja lillherned ning kõrvenõgesed, mis aias kõige muu huvitava kõrval kasvavad!)

(lihtsalt üks tore kild, hehe, töötajannal oli sünnipäev ja terve pood oli selliseid silte täis riputatud : ) )

(lucky strike'idega tervitan helipea-Ossut. dextorid vasakul... mingi düsgraafik sai vist trükimasina taha. hingesugulane.)

(Jürile, land rover!)

(Storm!)

(mu esimesed kolm sõpra. eile ratast ostes tutvusin ka Laura W-ga, kes on must paar aastat vanem ja kellega ma võib-olla ühte kooli satun.)

Nägin täna hommikul üsna kummalist unenägu. Kõigepealt olime Läsna metsades seenel, siis tuli bin Ladeni näoga terrorist ja viskas pommi sinna orgu, kus parajasti korilusega tegelesime,  jooksime autosse, tagurdasin autoga(erinevalt tavalistest unenägudes ei osanud ma seekord perfektselt manööverdada, seega uskusin gaasipedaali otsides, et mu elu on tõesti kaalul), terve perekond ukerdas autosse sisse ja kui korraks autost väljusin, et lähedal põõsaid nuuskiv Tont ka kaasa kutsuda, sai unenägu äkki otsa. Kurb oli üles ärgata.
Millegipärast tundus see, et täna alles vahetusaasta kolmas päev on, ebareaalsem kui nähtud unenägu. Karm äktšon võiks juba pihta hakata!

No comments:

Post a Comment