Thursday 13 August 2009

algus

See viimane nädal Eestis on küll üsna fantastiline olnud, alustades Viru folgist, keskel Diana sünnipäev ning väike ärasaatmispidu, mis eile peetud sai, ja lõpetades Krisiga kinoskäiguga. Suur aitäh kõigile meelelahutajatele ja lõbusatele inimestele, kes kaasa viitsisid trallitada!

Pettumuseks kõigile neile, kes arvavad end teadvat, mida ma praegu tunnen-- ei ole mingit närvisolekut ega paanikat. Kohver sai nüüd õnneks pakitud ja olemine on üsna rahulik. Kummaline on lugeda neid sõnumeid telefonis ja kirjutisi msnis, kus sõbrad jätavad hüvasti, nagu läheksin ma viieks aastaks kuhugi Himaalaja koopasse pakku. Võib-olla saavadki kohapealsed olud sellised olema...?

Ma kardan tegelikult veidike oma uusi vanemaid, sest nad on mõlemad üle 50-aastased ja huvituvad aiandusest. Neil pole endal lapsi, aga maja on, koolini on 11 kilomeetrit, mida pean hakkama igal hommikul läbima. Üsna hirmutavad faktid siiani. Plusspoolelt... No Holland on õnneks üsna tilluke riik, kuhu palju rahvast kokku pressitud, ehk leian mõned huvitavad inimesed üles!

Nüüd veel viimane uinak kodusel Eestimaal ja...

3.40 hakkame Läsnalt sõitma
6.45 läheb lennuk
8.10 kohaliku aja järgi maandume Amsterdamis

No comments:

Post a Comment